swingkatten

Välkommen till Swingkatten

Swingkatten är en förening i Uppsala för swing, lindy hop, jitterbug, stepp, balboa, boogie woogie, västafrikansk dans, charleston, blues och annan dans. Vi arrangerar danskurser, danskvällar och shower.

Uppförandekod

Vi vill att alla ska må bra och trivas på Swingkattens dansevenemang. Därför har styrelsen tagit fram denna Uppförandekod som ni alla gärna får ta del av.

Klicka på länken för att läsa hela uppförandekoden!

Inga lektioner eller träningar fram till påsk!

Swingkattens kursråd har idag beslutat att flytta fram alla återstående lektioner i alla Swingkattens kurser till efter påsk (dvs efter måndag den 13/4) samt att ställa in alla träningar fram tills dess.
 

Socialdans ställs in resten av terminen

Det är tråkigt, men vi vill ta ansvar och dra vårt strå till stacken för att undvika smittspridning av Corona-viruset. Styrelsen för Swingkatten har ikväll därför bestämt att vi ställer in den socialdans vi har inom föreningen tills vidare.

Cat´s Corner ställs in resten av terminen. Vi ställer också in den Swingkväll som var planerad 18 april. 

Vi hoppas just nu att socialdansen kan återupptas när parkdansen drar igång, vilket skulle kunna bli i maj. Vi är också beredda av ompröva beslutet, både att kunna dra igång tidigare eller senare beroende på hur läget utvecklar sig.

Uppsala Boogie Woogie Weekend 2020 Inställt/Canceled

(See in English below) Swingkattens styrelse har idag 12/3 beslutat att ställa in UBWW 2020 på grund av den rådande situationen med Coronaviruset. Vi beklagar de svårigheter som det kan medföra. För vidare information se utskickat e-brev till anmälda deltagare.

Träning

Alla medlemmar är välkomna att träna på Vaksalaskolan tisdagar kl 18.00 till 20.00 (kl 18.00 till 19.00 är det nybörjarrepetition under kursterminen) och torsdagar kl 20.00 till 22.00. Stäm gärna träff med någon att träna med påCat'seller vår facebook-grupp och dyk upp!
Nu är träningssidan även uppdaterad med information om balboaträning samt om bluesträning. Klicka på rubriken för mer info!

ad

nyhetsbrev
dans i Uppsala
vilka skor passar bäst för dans