Fakturera/Betala oss

Att fakturera oss eller betala till oss

Swingkatten är en ideell förening.  Vårt organisationsnummer är: 817606-5632. Föreningen har F-skattebevis.

Frågor kring ekonomi besvaras av kassören:
ekonomi@swingkatten.se

Föreningens faktureringsadress

Swingkatten
75015 Uppsala

Betalning till föreningen

Bg 5419-4170, mottagare SWINGKATTEN

IBAN-kontonr: SE8580000838169740110219

Vår banks SWIFT kod: SWEDSESS

Föreningens kassör

Tillfrordnad kassr
ekonomi@swingkatten.se

Utbetalning av pengar

Det finns två sätt att betala ut pengar från Swingkatten:

1. Enklast för oss är att läraren eller bandet skickar en faktura. Detta förutsätter att de har f-skattebevis. På fakturan skall det framgå tydligt vad den avser. (T.ex arvode för vilken kurs och vilken period/vilken spelning, vart och datum)
  2. Har inte de vi anlitar ett företag måste vi betala ut lön. För svenska medborgare behövs personnummer, namn, adress och kontonummer (inkl clearingnr). För utländska medborgare krävs arbetstillstånd samt beslut från skatteverket om särskild inkomstskatt för utomlands bosatta.

Inlämning av kvitton till bokföringen

Skicka in kvittona tillsammans med ifylld utläggsredovisningss-dokumentet som finns i den inloggade delen av hemsidan under dokument. Kvitton bör lämnas så fort som möjligt för att ge en möjlighet att ha rätt siffror på rapporterna.

nyhetsbrev
dans i Uppsala
vilka skor passar bäst för dans