LOGGA IN

Inget konto? Registrera här

KALENDER

Tis 11/8
Killer Boogie

BLOGGAR

Elin Hagerlinds blogg

Frida och Sakarias

Läs mer

Henrik Erikssons blogg

Bright lights late nights - The Speakeasies' Swing Band

Läs mer

Hjälpdansare

Från och med 2013 kommer Swingkatten erbjuda möjligheten att vara hjälpdansare i vissa av våra kurser. Tanken med hjälpdansare är att vi ska jämna ut balansen mellan förare/följare på kurserna genom att låta personer som har gått en mer avancerad kurs att få gå gratis.

Man kan vara hjälpdansare på en nivå under en kurs som man avklarat.

Har du avklarat nivå X, så kan du vara hjälpdansare på nivå X-1. Om du går nivå X för första gången denna termin, så kan du altså INTE vara hjälpdansara för nivå X-1 denna termen (eftersom du då inte AVKLARAT den nivån, se exemplet nedan).

T ex; en person som gått medel som förare vt 2020 får gå nybörjarmedel eller nybörjare tidigast ht 2020 som förande hjälpdansare.

För att bli hjälpdansare på en kurs anmäler du dig som vanligt till kursen och skriver i kommentarsfältet att du vill vara hjälpdansare. Du kommer då endast att antas till kursen om det jämnar ut balansen på förare/följare.

Hjälpdansare tas bara in till nivåerna nybörjare, nybörjarmedel samt medel. För att få vara hjälpdansare på medel måste man innehavande termin bli godkänd till minst nivån medelavancerad på audition (även om man inte ska gå den).

För att få vara hjälpdansare måste man ha gått någon kurs (antingen som betalande eller hjälpdansare) inom samma diciplin och roll inom det senaste året.

Det är även möjligt för hjälpdansare att anmäla sig i par. De blir då antagna som hjälpdansare om de uppfyller alla kriterier ovan samt att kursen inte är full.

 

ad

nyhetsbrev
dans i Uppsala
vilka skor passar bäst för dans