LOGGA IN

Inget konto? Registrera här

BLOGGAR

Elin Hagerlinds blogg

Frida och Sakarias

Läs mer

Henrik Erikssons blogg

Bright lights late nights - The Speakeasies' Swing Band

Läs mer

ImproHop, 16-17 februari 2013

Swingkatten anordnar en kurs i improvisationsglädje den 16-17 februari i Uppsala med Signe Frydenlund från Danmark. Under lördagen fokuseras det på pardans och under söndagen på solodans. Kom en dag eller båda dagarna! På lördag kväll är det socialdans på Grand till liveband. I stora salen spelar svenska showorkestern Phontrattarne upp till dans. I caféet på övervåningen kan du slappna av i en bekväm stol eller varför inte en soffa. Eller så dansar du ännu mer till Swingkattens coola DJs som håller låda hela kvällen!

 

Förkunskapskrav
Kursen vänder sig till dig som har dansat i en termin eller längre. För lördagens kurs krävs minst en nybörjarkurs i Lindy Hop. Söndagens kurs vänder sig till alla som har dansat någon form av swingdans tidigare. Det spelar ingen roll hur många turer du kan, det är dansglädjen och din inställning som är nyckeln!

 

Tid och plats
Både workshop och socialdans kommer att hållas i Grands lokaler på Trädgårdsgatan 5 i Uppsala.

Workshopen kommer att vara mellan 10.00-15.30 både lördag och söndag. En timmes paus för lunch. Deltagarna ansvarar för egen lunch. Det finns gott om matställen i området.

Lördagens socialdans pågår mellan 20.00-01.00.

 

Priser och anmälan
Priset är 350 kr per dag och du behöver inte vara medlem i Swingkatten för att delta. Om du anmäler dig och blir antagen till båda dagarna får du 100 kr rabatt. Observera att anmälan är bindande! Anmäl dig här:

 

Lördag

 

Söndag

 

Socialdanskvällen på lördagen kostar för icke-medlemmar 120 kr. För medlemmar i Swingkatten blir inträdet 100 kr. Du som är anmäld till kursen går in för 50 kr, även om du är icke-medlem.

 

Volontärer
Swingkattens verksamhet är helt ideell, vi är alltid i behov av folk som vill hjälpa till att göra Uppsala till Sveriges swinghuvudstad. Vill du hjälpa till och göra ImproHop till en fantastisk helg? Skicka ett mail till: uwc-admin@swingkatten.se
 

Vi behöver extra mycket hjälp under ImproHop Swingkväll den 16 februari. Du kan hjälpa till med städning, stå i garderob under socialdansen eller baka till caféét m.m. Schema
 

ad

nyhetsbrev
dans i Uppsala
vilka skor passar bäst för dans