LOGGA IN

Inget konto? Registrera här

BLOGGAR

Elin Hagerlinds blogg

Frida och Sakarias

Läs mer

Henrik Erikssons blogg

Bright lights late nights - The Speakeasies' Swing Band

Läs mer

Vinterlägret 2008

Ett varmt TACK...

...till alla deltagare, instruktörer, medhjälpare, värdar och organisationer* som gjort detta 2008 års vinterläger till en fantastisk upplevelse för oss!

Vi hoppas att ni alla har haft lika roligt som vi. Det är genom er som vi får chansen att skapa den gemytliga stämning och det flyt som har gjort lägret så uppskattat bland lindy- och balboadansare från när och fjärran.

Särskilt vill vi tacka för alla positiva kommentarer som vi har fått under helgen. Det är de som får energin att räcka hela lägret, och inspirerar till att ta tag i förberedelserna inför nästa års arrangemang. Om ett år hoppas vi att ni alla vill komma tillbaka igen!

Några praktiska detaljer

Kontakt: Det går från och med nu inte längre att komma fram på lägrets jourtelefonnummer. Det går dock återigen att nå oss på uwc@swingkatten.se

Kvarglömt: Årets lost and found uppgår till en st. pappkasse med allehanda skatter. Om du saknar något, hör av dig enligt ovan.

Nästa vinterläger: Under våren ämnar vi skicka ut mejl om intresseanmälan till vinterlägret 2009 till alla som varit anmälda eller intresseanmälda till årets läger. Därefter ska du kunna följa arrangemangets framväxt på den här adressen. Tillsvidare finns här bredvid information om vad som hände på årets läger. Om du inte är intresserad av att få någon vidare information om kommande vinterläger kan du meddela det genom att skicka ett mail till e-postadressen ovan.

Tankar och idéer: Vi är alltid intresserade av hur man kan göra lägret bättre! Låt oss få ta del av dina synpunkter och förslag på samma adress som ovan.

 

Detta är de organisationer som gjort lägret möjligt: NBV, Svenska Showorkestern Phontrattarne, Scenteknik, Ellen Arkbro Kvartett, Lena på Taket, Grand, Hantverksföreningen, Flustret, Ahlborgs Café, Akademihotellet, Uppsala Vandrarhem City, Hyrtältet, Svettis och så förstås Swingkatten.


Frågor? Skicka dem till uwc@swingkatten.se.

Med vänliga hälsningar
Vinterlägergruppen 2008

Affisch till Vinterlägret 2008. Illustration av Anna-Karin Berg och Johannes Schmidt.

Klicka för att förstora

ad

nyhetsbrev
dans i Uppsala
vilka skor passar bäst för dans