LOGGA IN

Inget konto? Registrera här

BLOGGAR

Elin Hagerlinds blogg

Frida och Sakarias

Läs mer

Henrik Erikssons blogg

Bright lights late nights - The Speakeasies' Swing Band

Läs mer

Inga lektioner eller träningar fram till påsk!

Swingkattens kursråd har idag beslutat att flytta fram alla återstående lektioner i alla Swingkattens kurser till efter påsk (dvs efter måndag den 13/4) samt att ställa in alla träningar fram tills dess.
 

De kurser som ännu inte har startats kommer att skjutas upp. Detta i enlighet med Danssportsförbundets senaste rekommendationer för att minska smittspridningen av Corona-viruset: https://www.danssport.se/NYHETER/Aktuellt/uppdateringangaendecoronaviruset/


Vi hoppas kunna återuppta vår kursverksamhet efter påsk och då fullfölja de lektioner som återstår för denna termin men det är inget vi kan garantera i nuläget. Vi kommer att följa utvecklingen och vårt beslut om att skjuta fram kurs- och träningsverksamheten kan komma att förlängas. Vi kommer att skicka ut ett nytt mail med uppdaterad information före påskhelgen om huruvida vi kommer att återstarta kursverksamheten efter påsk eller inte. Information kommer även att ges på Swingkattens hemsida samt på facebook.

 

Detta är förstås mycket tråkigt men vi hoppas att ni alla har förståelse för beslutet och att vi snart kan vara uppe på dansgolvet igen!


Med vänlig hälsning


Swingkattens kursråd

 

ad

nyhetsbrev
dans i Uppsala
vilka skor passar bäst för dans