LOGGA IN

Inget konto? Registrera här

KALENDER

Tis 11/8
Killer Boogie

BLOGGAR

Elin Hagerlinds blogg

Frida och Sakarias

Läs mer

Henrik Erikssons blogg

Bright lights late nights - The Speakeasies' Swing Band

Läs mer

Bluffen

Den 10 oktober 2010 slutade första omgången av Bluffen 1941, men det finns fortfarande mycket rolig information på denna hemsida samt många fina bilder från showen och bakom kulisserna.

Titta under länkarna till höger för återblickar, bakom kulisserna och fler roligheter.

Citat från publiken:

”För dansen står föreningen Swingkatten och dansgruppen MessAround, vilket de gör med den äran. Det är akrobatiskt, välkoreograferat och mycket underhållande. Dansglädjen är verkligen smittande. Det spritter nog i många kroppar i salongen under kvällen och foten håller liksom okontrollerbart takten. Det senare också mycket tack vare Canal Street Syncopators svängiga och kompetenta storbandsjazz.”
- UNT

”Det var så bra att det nästan svartnade för det andra ögat också”
- Lasse Küler, grundare av SSS

"Jag stod och kikade i en av sidogångarna på sista föreställningen, och då såg man ju hur nära de var varandra hela tiden. Det var sån oerhörd precision, det var liksom inga marginaler. Att de inte krockar!"
- Roland Lindberg

"Jag ville bara säga att Allan Anderssons bror Aldes med döttrar och jag tyckte att ni har gjort en bra och kul föreställning med ”Bluffen”! Som infödda Uppsalabor ger det ju en extra dimension att man är förtrogen med miljöer och företeelser, t ex Gahns tvålar. Ett fint programblad har ni gjort också!"

"Jag har sett mer professionella dansföreställningar med fart och flärd, men aldrig något så här bra. De är värdelösa i jämförelse. Tack för att ni påminde mig om den rena glädjen i musiken och dansen, jag hade förlagt den känslan."
- Martin Christensen

”Jag har aldrig lämnat en föreställning och varit så glad som efter Bluffen”
- Olle Heaggblom

”Teater ska vara äkta och det här var ÄKTA och riktigt, riktigt bra rakt igenom! Jag har sett mycket teater och har sysslat lite själv med det, Bluffen var helt klart en av de bästa föreställningar jag någonsin sett!”
- Emelie Tannfors

Jag brukar i vanliga fall titta på hur ljuset är riggat, jag kunde inte göra det den här gången. Nu tittade jag på vilka häftiga kläder och danser det var."

"Karin fick sparken. Jag har pengar i min glitterväska till henne."
- En liten flicka på ca 6 år

"Karin fick sparken. Jag har pengar i min glitterväska till henne."
"När jag titta på Bluffen då ville man bara springa upp på scenen och dansa med."ad

nyhetsbrev
dans i Uppsala
vilka skor passar bäst för dans