LOGGA IN

Inget konto? Registrera här

BLOGGAR

Elin Hagerlinds blogg

Frida och Sakarias

Läs mer

Henrik Erikssons blogg

Bright lights late nights - The Speakeasies' Swing Band

Läs mer

Nyrekrytering

MessAround håller i mån av tid auditions där medlemmar i Swingkatten kan delta. Där får man visa prov på bland annat dans- och inlärningsförmåga. Efter audition tar gruppen beslut om vilka par/personer som kommer erbjudas plats i MessAround.


MessAround uppträder både med solodans och pardans.

För att vara med i MessAround krävs att ni är ett par. Ni bör träna tillsammans minst en gång i veckan och vara villiga att fortsätta träna och utvecklas tillsammans. Ni bör gå eller ha gått några av Swingkattens högsta kurser, eller motsvarande. Dessutom syns ni ofta ute på det sociala dansgolvet. Ni måste även vara bekväma med att dansa snabbt utan att det ser ansträngt eller stressigt ut. Det är en fördel om ni har provat parakrobatik eller i alla fall inte är främmande för att lära er det. Ni bör också vara bekväma med att dansa solo.

För att bli medlem i MessAround måste man kunna vara med på ordinarie träningar. Dessutom bör man räkna med att delta i extra träningar i perioder då det behövs. Man ska även ta eget ansvar över sina delar i dansen och se till att de blir tillräckligt bra.

Kontaktperson:

Lovisa Östblom

E-post:

Telefon:

076-910 91 87

ad

nyhetsbrev
dans i Uppsala
vilka skor passar bäst för dans