LOGGA IN

Inget konto? Registrera här

BLOGGAR

Elin Hagerlinds blogg

Frida och Sakarias

Läs mer

Henrik Erikssons blogg

Bright lights late nights - The Speakeasies' Swing Band

Läs mer

Swingkväll 14 maj med Cats and Dinosaurs, nybörjartema och balboa

Välkomna till terminens sista swingkväll då vi gästas av göteborgsbandet Cats and Dinosaurs (http://www.catsanddinosaurs.com/) som spelar på nedervåningen. Första dj-timmen kommer att vara nybörjarvänlig så extra välkomna alla nybörjare! Golvet öppet kl 20.00-01.30.

I caféet har vi balboagolv till eminenta djs. Golvet öppet kl 20.00-00.30.

Det kommer att ordnas en lindyworkshop samma helg 14-15 maj med tema Kommunikation och Individualitet med Agnes och Victor. Se Swingkattens hemsida för mer info:
http://swingkatten.se/nyheter/lindy-hop-workshop-kommunikation-individua...

Dig It Dance kommer att ha skoförsäljning hela kvällen. Önskar man någon speciell sko från deras sortiment kan man maila storlek samt vilken sko det gäller till info@digitdance.se så fort som möjligt. Dig It Dance föredrar kortbetalning.

Det kommer också att finnas ett bord med kvarglömda grejer, så vet du med dig att du glömt något på en tidigare swingkväll har du chansen att återfå ett plagg, ett par skor eller en pajform.

Inträde 100 kr för medlemmar eller 150 kr för icke-medlemmar. Betalning kontant eller via swish. Kursdeltagare i workshopen gratis inträde.

Som alltid behöver vi en hjälpande hand från volontärer för att kvällen ska gå runt. För 1 pass får du 1 gratis fika eller halva medlemsinträdet. För 2 pass får du fritt inträde. För 3 pass fritt inträde och 2 gratis fika.
Volontärschemat hittar du här:
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AtAi_hiFM9y4dGI1OURTeDgwME8...

Av hänsyn till allergiker och andra gäster som besväras av starka dofter är vi tacksamma om du undviker parfymer och liknande produkter under swingkvällen.

Välkomna!

/Swingkvällsfixarna

ad

nyhetsbrev
dans i Uppsala
vilka skor passar bäst för dans