LOGGA IN

BLOGGAR

Elin Hagerlinds blogg

Frida och Sakarias

Läs mer

Henrik Erikssons blogg

Bright lights late nights - The Speakeasies' Swing Band

Läs mer

Swingkväll 23 november

Lördagen den 23 november kommer eftertraktade Gentlemen & Gangsters till Uppsala för terminens andra och sista Swingkväll på Grand! Vi slår upp portarna kl 20.00 och håller igång dansgolven till kl 01.00.

 

Det finns dock anledning att ta sig till Grand redan tidigare på dagen då Veronika och Nils håller i en Balboa-workshop. Mer info och anmälan finns kommer upp här: http://swingkatten.se/kurser

 

På övervåningen i caféet blir det balboa-vänlig musik kl 20.00 till 23.00 som sedan övergår till mer lindy-vänliga toner.

 

I entrén kommer vi att ha loppis på kvarglömda saker. Om du saknar nåt, så hör av dig med utförlig beskrivning eller kom på kvällen och plocka åt dig det du glömt!
Intäkterna går till Maputo Afro Swing.

 

För att swingkvällen ska bli så där alldeles underbart perfekt, behöver vi DIN hjälp. Caféet behöver mat och bakverk till försäljning, entrén och garderoben behöver bemanning, caféet behöver personal mm. På volontärsschemat kan du fylla i vad du vill hjälpa till med före, under och efter swingkvällen.

 

När? Lördagen den 23 november kl 20.00 till 01.00

Var? Grand, Trädgårdsgatan 5, Uppsala

Kostar? 200 kr, 150 kr för medlemmar i Swingkatten (om du hjälper till som volontär under kvällen kan du få rabatterat inträde)

 

Välkomna!

Swingkvällsfixarna

nyhetsbrev
dans i Uppsala
vilka skor passar bäst för dans