LOGGA IN

BLOGGAR

Elin Hagerlinds blogg

Frida och Sakarias

Läs mer

Henrik Erikssons blogg

Bright lights late nights - The Speakeasies' Swing Band

Läs mer

Swingkväll 6 april

Den 6 april kommer Carling Family till Grand och Swingkattens tredje swingkväll 2013. Carling Family är ett av de mest omtyckta banden bland swingdansare och man kan räkna med ösig swingmusik och allt som oftast showigt framträdande. De spelar på nedre dansgolvet från kl 21. På övervåningen i caféet serveras hembakade pajer, sallader och fika. Mellan 20-22 kan du på övervåningen dansa till balboaanpassad musik.

 

Är du nybörjare och osäker på om du vågar komma och dansa? Dra med dig några vänner och se det som ett ypperligt tillfälle att repetera det du lärt dig och samtidigt lära känna alla andra härliga swingkatter i stan! Klicka på rubriken för att läsa mer.

 

Kort info on kvällen

Var: Grand, Trädgårdsgatan 5, Uppsala

När: 6 april

Tid: 20.00-01.00

Inträde: 150 kr för medlemmmar i Swingkatten, 200 kr för övriga.

Band: Carling Family från 21.00

 

Swingkattens filmgrupp visar STEPPDANSENS HISTORIA kl 18.45 uppe i Grands cafe, gratis inträde. Ett trevligt sätt att komma i stämning inför Swingkvällen :)

 

Försäljning av vintagekläder från Uppsalas vintagebutik på nedre plan under kvällen!

 

Vi behöver volontärer i caféet, entrén och garderoben för att göra denna swingkväll möjlig. Det behövs inga förkunskaper! Perfekt sätt att lära känna nya personer i föreningen och samtidigt få en fika (1 timmes jobb) eller fri entré (2 timmar)! Om du har svårt att släppa dansen ens för en timme så är kanske bakning eller städning mer intressant. Skriv upp dig på schemat här: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AuSEj2o0W4_edGJ5RU1CRmREUk9hWDQ0ZElQQkUxUWc#gid=1 eller på nästa Cat’s Corner.

 

Vi ses på dansgolvet!

 

Swingkvällsgruppen

nyhetsbrev
dans i Uppsala
vilka skor passar bäst för dans