Cookiepolicy

Denna cookiepolicy uppdaterades senast den 4 september 2020 och gäller medborgare i Europeiska ekonomiska samarbetsområdet.

1. Inledning

Vår webbplats, https://swingkatten.hemsida.eu (hädanefter: “webbplatsen”) använder cookies och annan relaterad teknik (för enkelhets skull kallas alla tekniker för “cookies”). Cookies placeras också av tredje parter som vi har anlitat. I dokumentet nedan informerar vi dig om användningen av cookies på vår webbplats.

2. Vad är cookies?

En cookie är en liten enkel fil som skickas tillsammans med sidor på denna webbplats och lagras av din webbläsare på hårddisken på din dator eller annan enhet. Informationen som lagras där kan skickas till våra servrar eller till eventuell tredje parts servrar under ett efterföljande besök.

3. Vad är skript?

Ett skript är en bit programkod som används för att få vår webbplats att fungera korrekt och interaktivt. Den här koden körs på vår server eller på din enhet.

4. Vad är en "web beacon"?

En “web beacon” (eller en pixeltagg) är en liten, osynlig bit text eller bild på en webbplats som används för att övervaka trafik på en webbplats. För att göra detta lagras olika uppgifter om dig med hjälp av “web beacons”.

5. Medgivande

När du besöker vår webbplats för första gången, visar vi dig en popup med en förklaring om cookies. Så snart du klickar på “Spara inställningar” godkänner du att vi använder de kategorier av cookies och plugin-program som du valt i popup-fönstret, som beskrivs i denna cookiepolicy. Du kan inaktivera användningen av cookies via din webbläsare, men observera att vår webbplats kanske inte längre fungerar som den ska.

5.1 Hantera dina val

6. Cookies

6.1 Funktionella cookies

Vissa cookies säkerställer att vissa delar av webbplatsen fungerar korrekt och att dina användarinställningar förblir kända. Genom att placera funktionella kakor gör vi det lättare för dig att besöka vår webbplats. På det här sättet behöver du inte ange samma information upprepade gånger när du besöker vår webbplats och till exempel föremålen finns kvar i din kundvagn tills du har betalat. Vi kan placera dessa cookies utan ditt samtycke.

6.2 Sociala medier

På vår webbplats har vi inkluderat knappar för Facebook och Instagram för att marknadsföra webbsidor (t.ex. “gilla”, “nåla”) eller dela (t.ex. “tweet”) på sociala nätverk som Facebook och Instagram. Dessa knappar fungerar med kodbitar som kommer från Facebook och Instagram själva. Denna kod placerar cookies. Dessa sociala medieknappar kan också lagra och bearbeta viss information så att en personlig annons kan visas för dig.

Läs sekretesspolicyn för dessa sociala nätverk (som kan ändras regelbundet) för att läsa vad de gör med dina (personliga) uppgifter som de behandlar med hjälp av dessa cookies. Uppgifterna som hämtas anonymiseras så mycket som möjligt. Facebook och Instagram finns i USA.

7. Placerade cookies

Elementor

We use Elementor for content creation. Read more
Name Retention Function
Statistics (anonymous)    
elementor persistent Store performed actions on the website

Sharing

This data is not shared with third parties.

Polylang

We use Polylang for locale management. Read more
Name Retention Function
Preferences    
pll_language persistent Store language settings

Sharing

This data is not shared with third parties.

Google Fonts

We use Google Fonts for display of webfonts. Read more
Name Retention Function
Marketing/Tracking    
Google Fonts API none Request user IP address

Sharing

For more information, please read the Google Fonts Privacy Statement.

Facebook

Name Retention Function
Marketing/Tracking    
actppresence 1 year Manage ad display frequency

Sharing

This data is not shared with third parties.

Miscellaneous

Name Retention Function
Purpose pending investigation    
slider-5
slider-4
ssPanelHeight
clipboardLayers
slider-6
ssPanelLeft
ss-slider-editor-popup34
ssPanelTop
slider-2
slider-3
__unam
complianz_policy_id 365 days
complianz_consent_status 365 days
cmplz_marketing 365 days
e_site-editor
e_globals
nextendsession

Sharing

Sharing of data is pending investigation

8. Dina rättigheter gällande personuppgifter

Du har följande rättigheter gällande dina personuppgifter:

  • Du har rätt att veta varför dina personuppgifter behövs, vad som händer med dem och hur länge de kommer att lagras.
  • Rätt till åtkomst: Du har rätt att få tillgång till de av dina personuppgifter som vi känner till.
  • Rätt till rättelse: du har rätt att komplettera, korrigera, låta radera eller blockera dina personuppgifter när du vill.
  • Om du ger oss ditt samtycke till att behandla dina uppgifter har du rätt att återkalla detta samtycke och att dina personuppgifter raderas.
  • Rätt att överföra dina uppgifter: du har rätt att begära alla dina personuppgifter från den registeransvarige och överföra dem i sin helhet till en annan personuppgiftsansvarig.
  • Rätt till invändningar: du kan invända mot behandlingen av dina uppgifter. Vi följer detta, såvida det inte finns motiverade skäl för behandling.

Kontakta oss om du vill utöva dessa rättigheter. Se kontaktuppgifterna längst ner i denna cookiepolicy. Om du har ett klagomål om hur vi hanterar dina uppgifter vill vi höra från dig, men du har också rätt att lämna in ett klagomål till tillsynsmyndigheten (Datainspektionen).

9. Aktivera, inaktivera eller ta bort cookies

Du kan använda din webbläsare för att automatiskt eller manuellt radera cookies. Du kan också ange att vissa cookies inte får placeras. Ett annat alternativ är att ändra inställningarna i din webbläsare så att du får ett meddelande varje gång en cookie placeras. Mer information om dessa alternativ finns i instruktionerna i hjälpavsnittet i din webbläsare.

Observera att vår webbplats kanske inte fungerar korrekt om alla cookies är inaktiverade. Om du tar bort kakorna i din webbläsare kommer de att placeras igen efter ditt samtycke när du besöker våra webbplatser igen.

10. Kontaktinformation

För frågor och kommentarer kring vår cookiepolicy, kontakta oss via:

Swingkatten
Box 15029
750 15 Uppsala

Epost: webbredaktion@swingkatten.se